Het ticket voor onze Ambassadrice Ludovica is gekocht. Dinsdag komt zij weer thuis!!!! Zij heeft best wel een voor een deel bizarre en indringende tijd achter zich.
Wij mogen dankbaar terugkijken omdat:
  • Wij weer wijzer geworden zijn en meer inzicht gekregen hebben in de desastreuze gevolgen van de Roemeense weeshuizen.   Maar  vooral, omdat er altijd hoop is voor hen! En daarbij kan eenieder van ons een belangrijke rol spelen. Wij  bidden daarvoor. Wat resultaten: het project de “minsten” en een erfenis.., daadwerkelijke persoonlijke hulp, contacten met diverse deskundigen, gesprekken met betrokkenen en ervaringsdeskundigen. 
  • Enkele vrienden gehoor hebben gegeven aan de (nood)oproepen. Zie o.a. de dankbrief van Andreea.
  • De medische ingrepen bij de diverse betrokkenen tot nu toe goed zijn verlopen.
  • Het project Een erfenis van Ceausescu goed onderweg is. Dankzij diverse sponsors. Wij zullen hen ook persoonlijk benaderen om te bedanken.
  • Zij een goede invloed heeft op diverse vrienden en dat zij een Licht in de wereld is. Maar ook voor het feit dat zij ook als zout is: smaakmakend en “bederf” werend. En er ook de gelegenheid was voor het individu, vooral die van de Roma en het behartigen van hun belangen.
Wij zijn  beschikbaar om te dienen, maar wat zou het fijn zijn als wij daar nog meer steun bij krijgen.
Het is het meer dan waard om te blijven werken aan het verbeteren van de situatie en de posities van kinderen.
Logo button
Investeer in hen!